På jakt efter krukor

 
 
 
 
Är på jakt efter nya fina krukor! Behöver dels lite nya krukor inomhus, men även några rejäla ute.
Var förbi Zetas trädgård en sväng under gårdagen med förhoppning om att hitta något som jag skulle gilla. Det blev faktiskt inget köp, men har några med mig i bakhuvudet, så får vi se vart det landar. Oavsett är det så härligt att gå runt på Zetas. Ta en fika på deras fina fik, kolla runt på både krukor, inredningsdetaljer och blommor och verkligen inspireras och fundera på vad som kan tänkas passa och inte.
 
Nu ska jag lägga mig i mammas och pappas hammock med en god bok och en hög med tidningar, underbart:) Barnen sover, kvällsolen skiner, det är lagom varmt ute, nu ska här njutas!
 
Kram

En tur till Skansen

 
 
 
 

 
Idag har vi haft en underbar liten tur till Skansen. Jag, barnen och mina föräldrar. Det blir iaf ett besök dit per år och just detta besök var premiär för vår minsting:)
Hon verkade tycka det var kul och pekade på djuren och upprepade rätt högljutt, "dä....dä!!"
 
W + A verkade tycka det var roligast med olika åkattraktioner och ville helst åka hela tiden.
Blir nog ett besök till Grönan snart:)
Dagen avslutades med glass och ballong till barnens stora glädje! Tack mormor och morfar..:)

Lådbilslandet

 
 
 
 
 
 
Hej!
Denna lilla blogg uppdateras väldans dåligt just nu, tiden framför datorn är minimal, men njuter av denna härliga sommar:)
 
Häromdagen var vi på Lådbilslandet i Nykvarn. En riktig hit för både stora och små. Barnen var helt lyriska och tyckte det var jättekul!! Vädret var med oss, förutom en ordentlig skur, men då var det ändå dags för en liten glasspaus, så det gjorde oss ingenting. Supermysig heldag verkligen!
 
Nu ska jag sätta mig och njuta ute en stund innan solen strax går ner!
 
Kram