När jullängtan börjar bli stor

Snart advent! Inte många dagar kvar nu och längtar massor till den tiden som kommer nu fram till jul. Väntar med att ta fram ljusstakar och stjärnor till i helgen, även fast det är svårt att hålla sig.
Har en drös av vita stjärnor här hemma som ska upp. Har inte alls ledsnat på dessa, vissa tog vi över från mina föräldrar när vi flyttade ihop för 12 år sedan och de hänger fortfarande med. Skulle dock vilja ha en härlig röd stjärna någonstans.
 
 
 
Har lite andra idéer också, ni får se längre fram. Ska passa på att kolla runt lite imorgon då det bär av till huvudstaden för lite jobb.
 
Ha en fin kväll!
 

Första snön

Första snön är här och vips blev det ljust ute. Är ju väldigt mysigt, framförallt när man är inne och tittar ut.) Synd bara att det är lite för varmt och att det mest blir slaskigt. Men jag älskar snön och allt roligt man kan göra och barnen också såklart:)
 
 
 
 
Ha en fin dag!
 
Kram

Drömmen om en f.d skola

Alltså, jag har blivit helt förälskad i en gammal skola som ligger ute på Hemnet. Så himla fint. Ligger såklart i Skåne. Vad säger du H, ska vi flytta?..:) Kolla bilderna här så tror jag ni förstår.
 
 
 
 
 
 
HÄR hittar ni fler bilder.
 
Då var det tisdag igen. Den sista veckan har gått så rysligt fort, jag brukar tycka att den här tiden på året är rätt seg, längtar bara tills det är december och dags för lite julfix, men i år..tiden försvinner, har det med åldern att göra tro?...:)
Vi har just nu en liten dam som är tokförkyld och sover knappt alls, så det är två zoombieföräldrar som går runt här hemma och en dam som gnäller all sin vakna tid..Annars är allt finfint:) Har rätt mycket jobb just nu, vilket är superkul!
Nu måste jag gå, M skriker rakt ut i stolen här bredvid mig.
 
Ses!