God förmiddag onsdag

Onsdag idag, och här skiner solen! De senaste dagarna har det verkligen varit grått och tråkigt och r e g n i g t, men nu så är solen framme och vipps kommer en stor dos energi. Här hemma blir det en mysig fixardag, har kommit efter med både det ena och det andra efter några dagar med mycket jobb. Så nu städa, plocka undan och slutföra småprojekt. Mathilde hänger på och springer fram och tillbaka till sitt rum. Lampan har kommit upp i taket nu, som ni ser, blev riktigt bra om jag får säga det själv.
 
 
Ha nu en riktigt fin dag!
 
Kram

Ljusslinga

 
Har helt snöat in mig på ljusslingor, vill ha det överallt:) Sist jag var på Ikea hittade jag en tunn ljusslinga med små små ledlampor, superfin. Köpte nån liknande förra året, men den här var det bättre pris på. Får bli några till vid nästa besök. Blir mysigt på nolltid när man tänder ljusslingorna tycker jag. Just nu får en ljusslinga pryda köksfönstret, har ju fortfarande ingen belysning där.. men nu har lamporna kommit iaf och elektrikern beräknas kunna börja fixa inom ett par veckor:) Om det där köket är klart till jul är jag nöjd:)
 
 
Nu måste jag jobba på lite här innan jag har tänkt mig att landa i soffan tillsammans med H framför Dicte.
 
Ha en fin kväll!
 
Kram

Dessa färger

De fantastiska färgerna som är ute just nu, älskar det! Såå himla fint. Tänk om nån vecka eller två är nog träden mer eller mindre kala, så jag försöker njuta av alla vackra färger som finns där ute j u s t nu.
 
 
 
 
 
Här hemma springer dagarna iväg för tillfället. Imorgon är det redan fredag...vart tog veckan vägen..
Vi har en liten tjej här hemma som sover som en kratta just nu..snark..vaknar flera gånger per natt och skriker. Sover inne hos henne igen, med förhoppning om att det ska lugna sig lite, men ännu ingen större ljusning. Fast hon sov hela natten i sin säng inatt iaf, så ett liitet framsteg:) Så här dåligt som hon sover nu, tror jag nog inte hon någonsin har sovit, vet inte vad det är. Inte blir det bättre om man tar över henne till vår säng heller, hon vaknar lika ofta ändå, gaahh.. jag hoppas det stabiliserar sig snart!
 
Ha en fin kväll!