Dags för barnkalas

På söndag är det dags för Augusts barnkalas här hemma. Det blir ett litet kalas, bjöd fem pojkar från förskolan som han själv fick välja. Svårt det där med hur många man ska bjuda och det känns fel att utesluta nått barn när man bjuder förskolekompisarna. Men i den gruppen han går i är det över 20 barn, så att bjuda 5 av dessa känns ok ändå. Ser fram emot ett lite lugnare barnkalas...får väl se om det blir det:)
 
Tänker mig iaf någon form av dinosaurietema. Väldigt basic, tänker inte gå och shoppa loss en massa kalasattiraljer. Är det någon som har nått bra tips..?
 
Tänk att den här lilla killen ska ha sitt första egna kompiskalas för förskolekompisarna..Han är dock dubbelt så gammal än vad han var på denna bild, men ändå:)
 
Ha en fin dag!

Köket:status

På köksfronten intet nytt. Har inte hänt ett smack i pågående köksrenovering här hemma. Väntar fortfaaaarande på en bänkskiva och belysningen. Gaahh!! Är lite smålustigt nu när det börjar bli mörkt på kvällarna, den enda belysningen vi har i köket är över diskbänken, det var ju en himla tur att vi inte rev bort den också när vi höll på:) Men nu ni, nu ska ni få se hur det ser ut..
 
Använder ett hyllplan på skåpet i väntan på bänkskivan...
 
Där hänger det visst ut en sladd.. ska upp uttag där, men det får bli när elektrikern kommer hit för att fixa med all belysning.
 
Kom på för ett tag sen att fönstrerna måste ju målas också. Nu när väggar och foder m.m fått en vit färg, ser fönstrena gula ut, det går ju bara inte för sig:)
 
Här hänger det visst också ut en sladd. Där ska takbelysningen upp så småningom. Saknas list i taket, eftersom det i det hörnet ska byggas upp ett skåp upp till taket. Väntar bara på bänkskivan som måste på plats först..
 
Uppmuntrande, inte sant?:) Men snart så kanske.
 
Kram

En fin helg

Nu har denna helgen nästan passerat. Har hamnat i soffan med datorn i knät och tröttheten börjar komma krypandes:) Vi har haft en fin helg, haft lagom mycket inplanerat och hunnit med att mysa och haft långa morgnar utan stress. Superskönt! Har varit ute i trädgården och börjat rensa i växhuset, varit iväg på en lunch hos vänner, börjat förbereda inför nästa helgs födelsedagsfirande, fikat ute och idag började största sonen på hockeyskola, så då var vi med hela familjen och kollade. En riktigt fin helg!:) Icke att glömma bort, M har flyttat över till sitt egna lilla krypin. Rummet har vi inte blivit färdiga med, men tänkte att vi provar och se hur det går för henne att sova i eget rum och hittills funkar det rätt bra. Hon har kommit över till oss på natten, men har somnat fint i rummet på kvällen. Så nu har det börjat fixas, tapeten ligger här hemma och väntar på att få komma upp och taklampan håller jag på att klä om..så det är på gång iaf.
 
Rätt nöjd tjej, som gärna är inne i sitt lilla rum.
 
Taklampa på g.
 
Sista grönsakerna från växthuset i år..? De gröna tomaterna ska det kokas marmelad på, supergott till ost, mums:)

En bråkdel av vad som finns i växthuset...

Hela familjen mot hockeyskolan.
 
 
Snart måndag och ny vecka. Kul!
 
Ha en fin kväll!