Veckans vill ha

Har massor av vårkänslor i kroppen, helt galet så här mitt i vintern. Men man har ju börjat märka att det blivit ljusare, så det är nog det som gör det. Den där härliga längtan efter ljusa kvällar och att man faktiskt vet att det närmar sig med stormsteg!
 
 
Vill in med mer färg och glada färger som man blir pigg av!
 
Pärlhyacint, en favorit både i kruka inne och ute i trädgården när det väl är dags:)
 
 Älskar de fina linnekuddarna från Svenskt tenn! Vill gärna ha en i varje färg tillsammans med några mönstrade, en färgglad dröm!
 
När vi ändå är inne på Svenskt tenn, kan vi lika väl fortsätta med denna godbit. Har stått på önskelistan läänge, men ännu inget köp. Så himla vacker. Perfekt till vårens pelargoner.. gärna ett par. Det skulle vara nått:)
 
Den här tapeten från William Morris, har vi i princip enats om att ha i inre hallen. Även den såå vansinnigt vacker och kommer göra sig fint mot den vita trappen och pärlsponten.
 
 

Vår minsting

Den här lilla damen:) Idag är det hon och jag här hemma igen. Jag sitter och jobbar lite grann och hon springer runt och plockar med hårspännen, lego och allt möjligt.
Favoriten just nu är att klä ut sig, och det spelar ingen roll om det är någon av syskonens pyjamas eller mammas skor, eller drakdräkten som är alldeles för stor, just nu roar detta väldigt.
Utöver det är det dansa som gäller! Valle, Lollo & Bernie, Draken i Bolibompa, superkul att härma rörelserna! Måste säga att den här åldern, hon är drygt 1,5 år nu, är verkligen superhärlig!
 
 
 
 
Nu ska jag försöka jobba lite mer och sen när pojkarna ska hämtas får vi besök av några kompisar under eftermiddagen! Perfekt att hänga en sväng efter förskolan och innan kvällsbetyren tar vid.
 
Ha en finfin tisdag!

Bullbak

I fredags efter förskolan var det dags för bullbak här hemma. Blev så himla sugen på det förra veckan och barnen tackade såklart inte heller nej. Bara vanliga klassiska kanelbullar, inget krångel. Enkelt för barnen att hjälpa till också. Det var faktiskt riktigt mysigt!
 
 
 
 
 
Helgen bjöd på skridskoåkning i mängder, både lördag och söndag. I söndags åkte Wilhelm i två omgångar utan en tillstymmelse till att ledsna! August är inte särskilt road ännu, eller jo, när det finns tillgång till stöd, då kan han åka hur länge som helst:)
 
Idag skulle vi egentligen ha åkt iväg för att åka skidor, men Wilhelm hostade så inatt, så det får vi skjuta på. Istället sitter jag och jobbar, medan H roar barnen.
 
Ha en fortsatt fin dag!