Hölick

En bit utanför Hudiksvall ligger Hölick och där var vi i lördags.
Har faktiskt inte varit där ute på några år, men det är supermysigt! Njöt av lite strandhäng, strosade runt och visade barnen kapellet där vi gifte oss och avslutade dagen med att fiska.
Blev en sån där dag som man sparar i hjärtat och tar fram där någon gång när längtan efter sommaren börjar ta fart igen:)
Men det var verkligen inte någon sommarvärme, snarare en fin tidig höstdag.
Därmed inget badande i det iiisskalla vattnet, men barnen lekte vid strandkanten och sprang från vågorna och byggde sandslott.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Har spenderat några dagar hos svärföräldrarna i Hudiksvall. Haft några fina dagar!
Jag har dock legat superförkyld under halva vistelsen, usch, men nu är det på bättringsvägen.
Men medans jag låg, var övriga familjen iväg på ett krukmakeri och köpte några fina krukor minsann:)
Ska visa framöver. Maken kan han, visste tydligen precis vad jag ville ha.
 
Nu är vi hemma igen och den här veckan bjuder på en liten tur till Sthlm för mig och min stora pojke, sedan har vi en del här hemma vi ska hinna med och jag ska besöka några loppisar och vill passa på att ta en tur och plocka blåbär.
Sommarlovet börjar sakta lida mot sitt slut, har dock tre veckor kvar som vi är hemma hela familjen. Konstigt det där, när man är hemma tillsammans mer eller mindre hela sommaren känns tre veckor som så himla kort tid:)
1 Ramona:

skriven

Vilka härliga bilder :) Underbart med dessa mysiga dagar under sommaren som kan ta fram och kika tillbaka på när hösten river utanför. Hoppas du får en fin dag :)

Svar: Visst är det!:) Ha en fin kväll!
Therese

Kommentera här: