tittar in i Mathildes rum

 
Välkommen in till Mathilde!
 
 
 
 
 
Mathilde har ju en liten "skrubb" som rum här hemma. Tror rummet är ca 6 kvm. Det funkar dock rätt bra. Hon är ju inte särskilt mycket på sitt rum, men det finns ändå lite plats att sitta på golvet och leka med leksakerna. Det svåra med rummet, är att tre av fyra väggar har fönster över i princip hela väggen. Väldigt ljust och fint såklart, men rätt svårmöblerat. Har inte fått till någon bra förvaring i rummet ännu, har några idéer men inte helt klart.
 
Till sommaren är det dags att ta bort spjälsängen och hitta en lösning på säng. En sak är säker och det är att det inte blir någon stor vuxensäng, då skulle den ta upp nästan hela rummet:)

Frön

I år har jag än så länge sått mer frön än vad jag någonsin gjort. S å himla roligt. Tidigare år har det mest blivit tomater och gurkor. I år har det än så länge blivit mest grönsaker, men nu är det även dags för en hel del perenner. Ska bli spännande och se hur mycket som kommer upp.
 
Det blir några olika sorters luktärter, stäppsalvia, myskmadra, lavendel och lite annat.
 
 
 
Har börjat komma upp lite gurkplantor och schalottenlök.
Hade sått en hel del innan vi åkte iväg till fjällen som hade tagit sig riktigt bra. Men två veckor utan vattning, var ju såklart dödsdömt för de flesta av plantorna. Var några tomatplantor som helt otroligt höll sig fina, men annars var det bara att börja om på nytt:)
 
Ha en finfin kväll!
 

Vår påsk

Sista dagen på påskhelgen.
Jag sitter uppe på kontoret och jobbar. Övriga familjen är ute i det soliga men väldigt kalla vädret.
Har snöat från och till de senaste dagarna, men nu lyser solen, härligt!
Vi har haft mina föräldrar och svärföräldrar över i påsk. Ätit gott, haft påskäggsjakt i trädgården och mest myst inne. 
 
 


 
 
 
Igår trotsade vi det tunna snötäcket som lagt sig och begav oss ut hela familjen i trädgården för att kratta och fixa. Avslutade med att grilla. Väldigt mysigt, men kaaalllt!:)
 
Men nu ska här jobbas hela dagen. Ha en fin dag!